Termeni și Condiții

Prin accesarea site-ului web clinicanewlife.ro, denumit în continuare Site acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului.

Site-ul este deținut de către C & B CLINIGIN SRL, persoană juridică română având sediul în sat. Dumbrăvița, Str. Cristofor Columb 67/a C, județul Timiș, Număr de ordine în Registrul Comerțului J35/2242/2012, având cod unic de inregistrare 30664990, reprezentată legal prin administrator Mariana Ciupa, tel. 0758 253 544, denumită în cele ce urmează Deținătorul site-ului.

Prin utilizarea acestui site, incluzând toate materialele prezentate în interior și toate serviciile online oferite Deținătorul site-ului, înseamnă cu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare fără modificare și consimțiți că i-ați citit.

În cazul în care nu doriţi să respectaţi regulile descrise în acest document, vă rugăm să nu folosiţi informațiile sau serviciile puse la dispoziţie pe acest site.

Termenii “noi”, “ale noastre”, “al nostru” se referă la C & B CLINIGIN SRL. Termenii “utilizator”, “tu”, “tine”, “al tău”, “ale tale”, “voi”, “voștri”, “voastre”, “dumneavoastră” se referă la vizitatorii site-ului și clienți, precum și la oricare alți/toți utilizatorii site-ului (numiți “Utilizatori” individual și colectiv).

Site-ul prezintă serviciile oferite și activitatea derulată de către Clinica newLife. Totodată, prin intermediul site-ului se asigură servicii de înscriere a participanților la diverse evenimente organizate, servicii supuse acestor termeni, în cazul în care nu vor fi stipulate condiții speciale pentru fiecare caz în parte. De asemenea, site-ul oferă Utilizatorilor acces la cursuri ce pot fi achiziționate online, în special cu privire maternitate, naștere, alăptare, precum și alte subiecte care au legătură cu specialitățile medicale oferite în cadrul Clinicii newLife.

Pentru accesarea site-ului, respectiv secțiunile de prezentare, nu este necesară înregistrarea Utilizatorilor. Înregistrarea Utilizatorului este obligatorie numai în cazul în care acesta se înscrie în vederea participării la un eveniment sau pentru achiziția unui produs.

În cazul în care doriți să beneficiați de eventuale servicii oferite pe Site, vă obligaţi şi garantaţi următoarele:

1) furnizaţi date reale, exacte şi complete despre Utilizator, astfel cum se solicită prin formularul de înregistrare al site-ului;

2) menţineţi sau actualizaţi datele de înregistrare care au suferit modificări pentru ca acestea să fie conforme realităţii, exacte şi complete.

Deținătorul site-ului îşi rezervă dreptul (nu şi obligaţia) de a verifica corectitudinea datelor de înregistrare ale Utilizatorilor. În cazul în care se constată că informaţiile puse la dispoziţie de Utilizator sunt inexacte, deținătorul site-ului îşi rezervă dreptul de a refuza Utilizatorului accesarea serviciilor oferite pe site, precum și înscrierea și participarea la evenimentele organizate.

Prin accesarea site-ului şi a Serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garantează că oferă deținătorului site-ului date corecte, fiind unicul responsabil pentru informațiile furnizate.

Pentru a putea accesa anumite produse și programe, este nevoie să aveți cont pe site. Acest cont este creat automat în momentul în care finalizați cumpărarea produsului/programului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un Cont de Utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site. Site-ul nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.

 

REFUZUL SERVICIULUI

Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a refuza onorarea oricărei comenzi și servirea oricărei persoane sau entități fără obligația de a oferi motive pentru acest lucru. Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a limita numărul de participanți și abonamente. Deținătorul site-ului poate modifica în orice moment sau elimina orice aspect sau caracteristică a Site-ului sau Serviciului fără o notificare în prealabil.

 

CONFIRMAREA COMENZII ȘI DETALIILE PLĂȚII

Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma plasarea comenzii dvs., care să conțină detaliile livrării produsului sau serviciului. În cazul în care există o eroare în procesul de confirmare prin e-mail, este responsabilitatea dvs. să ne informați cât mai curând posibil.

 

CURSURILE ONLINE SAU WORKSHOPURILE

Dacă v-ați înscris pentru un curs online sau un workshop, vă vom trimite separat prin e-mail confirmarea de acceptare.

 

ANULĂRI, RAMBURSĂRI & RETURURI

Toate vânzările de produse digitale care se pot descărca la confirmarea achiziției sunt finale.

 

DESCRIEREA PRODUSELOR

Ne străduim să descriem și să afișăm Serviciul și Produsul cât mai corect posibil. În timp ce încercăm să fim cât mai clari în explicarea Serviciului, vă rugăm să nu considerați că Site-ul are datele exacte, actuale sau fără erori în totalitate. Din când în când, putem corecta erorile privind prețurile și descrierile. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula orice comandă cu un preț afișat incorect.

 

PLATA ȘI FACTURAREA

Pentru plata produselor sau serviciilor din site, plata se poate face prin următoarele modalități: online, cu cardul, prin sistemul MobilPay, urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

 

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Deținătorul site-ului va emite Utilizatorului o factură fiscală pentru produsul/programul achiziționat de pe site, scop în care Utilizatorul va furniza societății toate informațiile necesare.

Factura fiscală pentru orice comandă (inclusiv pentru plățile recurente) va putea fi regăsită în contul Utilizatorulului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

 

GARANȚIA ȘI DREPTUL DE RETRAGERE

Conținutul Site-ului și Serviciul/Produsul este furnizat „AȘA CUM ESTE” și fără nicio garanție de niciun fel, exprimat sau implicit.

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, Deținătorul site-ului se exonerează total de orice fel de garanții, exprimate sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanția implicită de vandabilitate, conformitate cu un anumit scop și neîncălcarea prevederilor legale. Nu garantăm că funcțiile conținute în orice conținut vor fi neîntrerupte sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că Site-ul sau serverele care fac disponibil acest conținut sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare. Preluați întregul cost al întreținerii necesare, reparației sau corectării oricărui echipament sau software pe care îl utilizați. Nu facem nicio reprezentare sau garanție cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizării niciunui conținut, produs sau serviciu conținut sau oferit, pus la dispoziție prin intermediul sau în orice alt mod legat de Site, inclusiv, fără limitare, orice site terț sau serviciu legat de pe Site.

Ne exonerăm în mod explicit de orice responsabilitate pentru acuratețea, completitudinea sau disponibilitatea informațiilor, conținutului și materialelor găsite pe site-uri care au link către sau de pe Site. Nu ne putem asigura că veți fi mulțumit de orice produs sau serviciu pe care îl achiziționați de la un site web al unei terțe părți cu link către sau de pe Site sau de la informații, conținut sau materiale ale unei părți terțe conținute pe Site-ul nostru.

Nu susținem niciunul dintre produse și nici nu am făcut niciun demers pentru a confirma exactitatea, completitudinea sau fiabilitatea informațiilor, conținutului sau materialelor conținute pe orice site web al unei terțe părți. Nu reprezentăm și nu oferim nicio garanție cu privire la securitatea informațiilor, conținutul sau materialele (inclusiv, fără limitare, card de debit / credit și alte informații personale), pe care s-ar putea să vi le ceară oricare terță parte. Prin prezenta, renunțați irevocabil și necondiționat la orice revendicare împotriva noastră cu privire la informații, conținut și materiale de pe Site, de pe site-urile terțelor părți și orice informații, conținut și materiale pe care le furnizați către sau prin oricare astfel de site-uri terțe (inclusiv, fără limitare, card de debit / credit și alte informații personale).

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Sunteți de acord că, în niciun caz (inclusiv neglijență), Deținătorul site-ului nu va fi responsabil pentru daune directe, indirecte, incidentale, consecințe speciale, punitive, exemplare sau pentru orice alte daune care rezultă din sau în legătură cu: (i) utilizarea sau orice incapacitate de utilizare a Site-ului, Serviciului, Produsului sau oricărui conținut sau funcții ale acestuia; (ii) orice eșec al performanței, eroare, omisiune, refuz de serviciu, atac, întrerupere, ștergere, defect, întârziere în funcționare sau transmisie, virusare a computerului, linie sau sistem sau orice incompatibilitate între Site și orice site, serviciu, software sau hardware; (iii) pierderi de venituri, profituri anticipate, afaceri, economii, fonduri comerciale sau date; și (iv) furtul, distrugerea, accesul neautorizat la, modificarea sau utilizarea informațiilor sau proprietății dvs. de către o terță parte, indiferent de neglijența noastră, neglijența gravă, eșecul unui scop esențial și dacă această răspundere rezultă în neglijență, contract sau orice altă teorie a răspunderii legale.

 

OBLIGAŢIILE UTILIZATORULUI. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Utilizarea site-ului este permisă cu respectarea principiilor bunei-credințe, pentru informare și pentru folosirea serviciilor menționate mai sus.

Reprezentările stilizate, creația grafică, logo-urile și simbolurile asociate și combinații ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, fotografiile, materialele audio – video, conținutul folosite pe acest site, sunt proprietatea exclusivă a deținătorului site-ului sau acesta a dobândit dreptul de a le utiliza. Fac excepție informațiile şi elementele grafice înregistrate de utilizatori, precum și semnele grafice aparținând altor entități.

Utilizatorii nu pot prelua conținutul site-ului, nu pot interveni, modifica sau șterge conținutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice încălcare a acestei reguli reprezintă o încălcare a drepturilor de autor, de marcă sau orice alt drept de proprietate intelectuală.

Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, efectuate în scopuri comerciale a materialelor existente pe site.

În cazul în care în cadrul site-ului exista secțiuni in care utilizatorii pot insera comentarii și pot exprima opinii personale, imagini sau alte elemente susceptibile a fi protejate de drepturi de proprietate intelectuală, răspunderea privind conținutul acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor în cauză.

Niciun Utilizator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun Utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

 

MODIFICARILE SITE-ULUI

Deținătorul acestui site îşi rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent funcționarea acestuia, în totalitate sau numai în parte. În acest caz, deținătorul nu este răspunzător pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a accesului la site și la informațiile disponibile la un moment dat prin intermediul acestuia.

 

RĂSPUNDERE

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Deținătorul site-ului nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe sit sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

 

RECLAMAȚII

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa office@clinicanewlife.ro.

Reclamația dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare. Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

 

NOTIFICĂRI ŞI COMUNICĂRI

Deținătorul site-ului poate transmite notificări/informări privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afişarea de înştiinţări către Utilizatori în mod general, pe site.

 

FORŢA MAJORĂ

Deținătorul site-ului nu este obligat a se conforma obligaţiilor prevăzute în Termeni și Condiții, ca urmare a unei cauze aflate în afara controlului său, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, condiţii meteorologice nefavorabile, alte acţiuni sau inacţiuni de care administratorii site-ului nu sunt responsabili.

 

LEGEA APLICABILĂ

Prin accesarea acestui site web, Utilizatorul acceptă ca acest contract şi orice dispută legată de el sunt guvernate şi interpretate în concordanţă cu legile române, iar Utilizatorul admite să se supună jurisdicţiei exclusive a instanţelor judecătoreşti române competente.

Deținătorul site-ului nu oferă garanţia că conţinutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuală) altor ţări in afara României. Dacă Utilizatorul accesează acest site din afara României, o face pe riscul său şi este singur responsabil de respectarea legilor ţării în care se află.

 

LITIGII

Părțile au convenit ca toate neînțelegerile privind încălcarea prezentului Act reprezentând “Termeni și Condiții “ sau rezultate din interpretarea sau executarea acestora sa fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile se vor adresa instanțelor judecătorești competente din Timișoara.

 

CLAUZE FINALE

Termenii de față reglementează accesul Utilizatorilor pe Site. În cazul în care, ulterior lansării site-ului și publicării acestor termeni, vor fi implementate funcții sau servicii suplimentare puse la dispoziţie pe site, acestea vor fi supuse aceloraşi reguli şi condiţii cuprinse în prezentele clauze, în cazul în care acestea nu vor beneficia de condiţii distincte de prezentele.

Prin accesarea acestui site acceptați condițiile de mai sus şi sunteţi de acord că acesta are valoare unui contract, acceptat în mod tacit, între Utilizator și deținătorul site-ului. În cazul în care nu doriţi să respectaţi regulile descrise mai sus, vă rugăm să nu folosiţi informațiile sau serviciile puse la dispoziție pe acest site.

Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.